Producători
 
Coş cumpărături
0 obiecte
 
Contactati-ne
Prin telefon:
0733.591.526
0744.482.335
031-429.09.65
Prin Fax:
031.429.09.65
Sau prin
Formularul de contact
 
Live Chat
 

Motofierastraie Stihl

Pentru a asigura o prezentare optimă a produselor şi o asistenţă complexă, completă şi personalizată a potenţialului cumpărător şi utilizatorilor Stihl, compania Stihl comercializează produsele sale exclusiv printr-o reţea formată din distribuitori autorizaţi. Pentru a asigura un bun nivel calitativ al serviciilor în reţeaua de distribuţie Stihl, personalul distribuitorilor autorizaţi este pregătit în cunoaşterea produselor noastre precum şi în tehnicile de întreţinere şi service. Astfel, magazinul oricărui distribuitor autorizat Stihl oferă consultanţă de specialitate, accesorii şi piese de schimb originale, iar în atelierele de service se asigură garanţia produselor şi service post garanţie

Produsele STIHL şi VIKING se vând exclusiv prin distribuitori autorizaţi, care sunt special instruiţi să vă acorde sprijin. Aceasta dintr-un motiv întemeiat. Motivul îl constituie tocmai aşteptările ridicate ale clienţilor legate de calitatea şi funcţionalitatea motoutilajelor; în strânsă legătură cu aceste cerinţe, clienţii se aşteaptă şi la un service profesional. Un astfel de service nu se poate obţine într-un magazin de materiale de construcţii. Convingeţi-vă singuri şi lăsaţi-vă consiliaţi de noi

Model pentru începători, mic, cu catalizator(D), cu emisie redusă de gaze, cu tehică derivată de la motoferăstraiele profesionale. Foarte bun pentru tăierea de lemn pentru foc, pentru construcţii din lemn. Bun pentru tăierea pomilor cu diametrul de până la 30 cm.

Avantaje oferite de Stihl

Catalizator (D):
Evacuarea de substanţe nocive la motounelte - cunoscută ca flamură în doi timpi - poate conduce la iritaţii ale ochilor şi mucoaselor utilizatorului, poluând mediul. Catalizatorul elaborat pentru prima oară de STIHL (D) pentru motoferăstraie, cu care STIHL a stabilit repere la nivel internaţional, reduce partea de hidrocarburi din gazul de evacuare cu până la 80%.

Comandă monobloc:
Funcţiile maşinii, pornirea la rece şi la cald, funcţionarea şi oprirea sunt comandate de la o singură manetă. Asta face comanda deosebit de confortabilă şi sigură, deoarece mâna dreaptă poate rămâne în permanenţă pe mâner.

Compensator:
Compensatorul STIHL, un sistem de reglare din carburator, are grijă ca în ciuda creşterii gradului de murdărire al filtrului de aer, puterea motorului, calitatea gazelor de evacuare şi consumul de combustibil să rămână aproape constante. Numai dacă intervine o cădere de putere sesizabilă trebuie curăţat filtrul de aer. Astfel sunt posibile şi intervale de lucru foarte mari fără întreţinere.

Sistem anti-vibratii:
Vibraţiile puternice din locurile de prindere ale motouneltelor pot conduce pe termen lung la tulburări de irigaţie sangvină la nivelul mâinilor şi braţelor. De aceea STIHL a elaborat sistemul antivibraţie. La motouneltele cu sistem AV vibraţiile din locurile de prindere produse de motorul cu combustie şi unealta de lucru în mişcare sunt clar reduse.

Sistem Ematic pentru ungerea lanţului:
Sistemul STIHL Ematic este compus din şină de ghidaj Ematic, lanţ de ferăstrău Oilomatic şi pompă de ulei cu reglaj de cantitate sau cantitate de transport redusă. Construcţia specială a şinei şi lanţului face ca orice picătură de ulei pentru lanţuri să ajungă acolo unde este nevoie pentru lubrifiere. Consumul de ulei poate fi redus astfel cu până la 50% .

..